Over mij

Folkert van der Meulen Bosma

Bedenker, ontwerper en maker van uitdagende Sudoku Puzzel Variaties voor Sudoku liefhebbers van alle leeftijden en alle niveaus

Beter en leuker leren met mijn Sudoku Puzzels

Hallo, ik ben Folkert. Ik bedenk, ontwerp en
maak al vele jaren kwalitatief hoogwaardige uitdagende Sudoku puzzels. Iedereen die zijn brein steeds verder wil uitdagen vindt vast en zeker Sudoku’s van diens interesse. Mijn Sudoku producten onderscheiden zich van de gangbare Sudoku’s door hun gevarieerd aanbod en hun
uitdagende extra groepen van velden met onverwachte wendingen op de Sudoku te kunnen oplossen. Deze velden moeten cijfers of andere symbolen gaan bevatten met speciale eigenschappen. En/of bevatten ze andere vormen van logica om de Sudoku puzzel uniek te kunnen oplossen.
In het bijzonder zijn de Uitdagende Sudoku Variaties pittig en hersenprikkelend. Maar er zijn ook standaard Sudoku’s die je alleen met één of meer geavanceerde Sudoku technieken kunt oplossen.
Bij veel van mijn Sudoku puzzels is een mogelijk
stap-voor-stap oplospad bijgevoegd dat als logische route leidt naar de unieke oplossing van de Sudoku.
Mijn puzzels zijn zeer geschikt voor educatief
gebruik in het onderwijs. In het bijzonder zijn dit de Sudoku Werkboeken waarin een opdracht van een bepaald leervak gekoppeld is aan een nog op te lossen Sudoku.
Behalve cijfers zijn er ook Sudoku’s met letters,
woorden en symbolen. Je kunt mijn Sudoku’s in je
eentje oplossen of als spel met elkaar spelen. Veel
plezier met het oplossen.
Op bestelling via folkert@sudoku-variations.com ontwerp ik maatwerk Sudoku’s o.a. als een prijs Sudoku voor magazines en dagbladen, en voor jubilea en andere feestelijke gelegenheden.

Bedankt

voor je bezoek

Copyright © 2022 – alle rechten voorbehouden – Sudoku-Variations.com

MEBO Educational Services – KVK 09193163 – DisclamerPrivacyverklaringContactgegevens

Translate »