Sudoku Variaties Shop for English click here

Welkom bij de Sudoku Variaties Shop. Hier kunt u E-boeken met Sudoku variaties, oefenboeken, cursussen, en Sudoku specials bestellen.

Als u nogmaals wilt bekijken welk(e) product(en) u gaat bestellen klik dan op de titel van het betreffende product.

Vanwege de hoge transactiekosten heb ik ervoor gekozen er geen geautomatiseerde webshop van te maken. U kunt deze producten bestellen door het bestelformulier onderaan deze pagina in te vullen, onder vermelding van de bestelcode(s) van de door u gewenste product(en).

Om u persoonlijk te kunnen berichten verzoek ik u uw voor- en achternaam op dit formulier te vermelden. Als u van mij een specifieke kortingscode hebt ontvangen vermeld deze dan bij uw bestelling. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling met de specificatie hiervan en de factuur van uw bestelling als pdf.

Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw bestelling als pdf-document(en), naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd. De losse, interactief oplosbare uitdagende en educatieve Sudoku variaties kunt u niet rechtstreeks via deze SHOP bestellen.

Het E-boek met de gratis voorbeelden van een aantal van deze interactief oplosbare uitdagende en educatieve Sudoku variaties (bestelcode 01 IOGratis) bevat ook de catalogus met alle beschikbare losse Sudoku variaties.

Er worden regelmatig nieuwe Sudoku producten gepubliceerd.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van één of meer van deze producten stuur dan een e-mail met uw interesse(s) naar folkert@sudoku-variations.com. Of raadpleeg regelmatig de menuoptie NIEUW.