Gratis Sudoku Variaties

Een aantal van mijn uitdagende Sudoku variaties zal voor u, als Sudoku liefhebber, een niet of minder bekende vorm van een Sudoku puzzel zijn. Om een indruk te krijgen of dit soort Sudoku’s voor u een extra uitdaging zijn kunt u van onderstaande variaties een gratis uitgave downloaden. Bestel mijn gratis E-boek met een aantal interactief oplosbare Uitdagende Sudoku Variaties en 3 verschillende Sudoku Spelbundels.

 • Gratis

  Sudoku's & E-boek en spelbundels

  Een aantal van mijn uitdagende Sudoku variaties zal voor u een niet of minder bekende vorm van een Sudoku puzzel zijn. Om een indruk te krijgen of dit soort Sudoku’s voor u een extra uitdaging zijn kunt u voorbeelden van een aantal van deze producten gratis downloaden. Het betreft een E-boek met 16 Uitdagende en Educatieve Sudoku Variaties, en de Sudoku Spelbundels van de CombinatieToetsDoku, de Educatieve Sudoku Variaties en de SymbolenDoku:

   

  Via de productpagina van deze Sudoku producten kunt u deze producten bestellen, maar ook kunt u uw eigen maatwerk E-boek met Sudoku variaties en/of Sudoku Spelbundel samenstellen en bestellen. Klik op een boekje om deze gratis te downloaden.

   

      

   

      

 • Een aantal interactief oplosbare Educatieve Sudoku Variaties zijn per 20 stuks gebundeld in E-boeken voor slechts € 9,50.
  De niet-interactief oplosbare Sudoku Variaties heb ik per 20 of 30 stuks gebundeld in E-boeken.
  Deze E-boeken zijn vanaf € 4,75 via de SHOP te bestellen.

   

  De volgende E-boeken zijn beschikbaar: