Sudoku Variaties E-boeken

Mijn E-boeken met Uitdagende Sudoku Variaties bevatten selecties uit de meer dan 750 verschillende door mij gemaakte ontwerpen. Er zijn E-boeken voor speciale doelgroepen binnen de Sudoku liefhebbers, zoals voor Beginners, Gevorderden en Professionals.

Er is ook een E-boek voor kinderen van 6 – 12 jaar, en voor de liefhebbers van Woord Sudoku’s. Er zijn E-boeken met Uitdagende Educatieve Sudoku Variaties (Doku’s), en met combinaties van allerlei Uitdagende Sudoku Variaties. Van één van die combinaties is ook een paperback versie leverbaar, of probeer eerst mijn gratis E-boek.

De E-boeken met alleen maar Doku’s bevatten voor elke puzzel een mogelijke stap-voor-stap aanpak om de unieke oplossing van deze puzzel logisch af te leiden. Een aantal van deze Doku’s is ook als een losse puzzel te bestellen. Deze kosten € 1, incl. BTW, en zijn ook voorzien van een mogelijke stap-voor-stap aanpak om de unieke oplossing van deze puzzel logisch af te leiden. In de Prijslijst kunt u nagaan om welke Doku’s dit gaat.